[vc_row css=”.vc_custom_1514966101012{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-md-3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1531900206819{margin-bottom: 0px !important;}”] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ offset=”vc_col-md-9″ el_class=”about-content-page”][vc_column_text css=”.vc_custom_1531912182225{margin-bottom: 0px !important;}”]

Descoperă. Regăsește-te. Exprimă-ți personalitatea prin atmosfera casei tale!

Ielou este un generator de inspirație prin designul de interior. Am lansat această platformă ca să onorăm misiunea de-a face din designul modern, un instrument pentru îmbogățirea intimității. Sporim capacitatea românilor de-a face din locuințele lor, un spațiu prin care-și exprimă personalitatea, străduindu-ne să oferim tuturor posibilitatea de-a experimenta stilurile cu care se identifică.

Îmbogățim continuu catalogul, aducând în galeriile noastre, de la obiecte de mobilier create de nume cunoscute în industria designului de interior și până la accesorii de casă și lifestyle furnizate de producători care tocmai se afirmă. Cu fiecare vizită în magazinul digital, vrem să oferim românilor o nouă oportunitate de-a descoperi idei, stiluri și produse care să le împrospăteze locuința, fie că vor să redefinească o încăpere întreagă sau să amplifice atmosfera prin detalii.

Credem că bugetul, timpul și locul în care trăim n-ar trebui să inhibe capacitatea fiecăruia dintre noi, de-a face din „acasă”, un spațiu în care să ne regăsim.

De aceea, am creat galerii de produse diverse, prețuite atent și echilibrat, care să înalțe experiența de zi cu zi. Magazinul digital oferă o experiență de navigare rapidă și naturală, care facilitează descoperirea produselor în rezonanță cu intenția de reamenajare a fiecărui vizitator. Livrăm în fiecare oraș din țară, fiind un start-up românesc, construit pe determinarea de-a contribui la reinventarea spațiului intim.

Ne dorim să fim un însoțitor al tuturor celor care doresc să-și exploreze stilul personal și să-și creeze o ambianță care să le exprime personalitatea.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]